Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Κατηγορώ τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση...


...γιατί ύστερα από μυστικές συναλλαγές και απ' ευθείας αναθέσεις στην "Ανώνυμος Αειφόρος Ανάπτυξη" ΑΕ, κατάφερε, άγνωστο πώς, να πετύχει μόνο στο αγρόκτημά του που βρίσκεται στους Προμάχους, την παραγωγή των κερασιών καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Αδιάψευστος μάρτυρας το φωτογραφικό υλικό-ντοκουμέντο που ακολουθεί και το οποίο αποτυπώνει του λόγου το αληθές: ανθισμένες κερασιές, έτοιμες για καρποδεσία, ενώ το ημερολόγιο δείχνει αισίως Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019.
Παρ' όλα αυτά, εμείς του ευχόμαστε καλή σοδειά κι ελπίζουμε κατά τις παραμονές των Χριστουγέννων, που θα επιχειρήσει την συγκομιδή, να δώσει πολλά μεροκάματα σε εργατικά χέρια, δεδομένης της διαφαινόμενης πλούσιας παραγωγής.








3 σχόλια :

Κατευθείαν πρόταση μομφής στον δήμαρχο. Πως, γιατί, με πιο δικαίωμα, έκλεισε μυστική συνεργασία με την ανω ΑΕ που βασικός μέτοχος είναι ο Θεός. Να απολογηθεί άμεσα και να ασκηθεί αυστηρότατη τιμωρία.
Εύγε Δημήτρη για την αποκάλυψη! Θεϊκή!!!

Χρηστάρα μη μασάς...!
Να σε ρίξουν θέλουνε αλλά δε θα μπορέσουν!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...