Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Από τις 8 Οκτωβρίου οι κάτοικοι μεγάλου τμήματος της πόλης της Αριδαίας αντιμετωπίζουν ένα σοβαρό πρόβλημα με την ύδρευση. Η ΔΕΥΑ Αλμωπίας με επίσημη ανακοίνωσή της καλεί τους καταναλωτές να μην χρησιμοποιούν το πόσιμο νερό, καθώς η εφεδρική γεώτρηση που χρησιμοποιήθηκε είναι επιβαρυμένη με αυξημένη ποσότητα αρσενικού. Πρόκειται για ένα σοβαρό ζήτημα, που άπτεται της δημόσιας υγείας και οι όποιες λύσεις πρέπει να είναι άμεσες.
Κατά την προηγούμενη Δημοτική Περίοδο, σε συνεργασία με την τότε Αντιπεριφερειάρχη κ. Αθηνά Αηδονά που είχε επισκεφτεί τον Δήμο μας, είχαμε εξασφαλίσει από την Περιφέρεια χρηματοδότηση ύψους 74.000 ευρώ, που είχε ως στόχο τη δημιουργία ενός αμφίδρομου δικτύου ύδρευσης ώστε να μπορεί να είναι λειτουργικό, ένα μεγάλο έργο που δεν έχει αξιοποιηθεί έως σήμερα για την επάρκεια ύδρευσης της πόλης της Αριδαίας από την περιοχή Σωσάνδρας - Λυκοστόμου.
Θα ήταν πολύ σημαντικό αυτή τη χρονική στιγμή και με δεδομένο το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με την ύδρευση της Αριδαίας, να υπάρξει μια ουσιαστική ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή, ώστε να γνωρίζουμε σε τι στάδιο βρίσκεται η δημοπράτηση αυτού του έργου που θα υλοποιήσει η Περιφέρεια και γιατί δεν προχωρά άμεσα από τη στιγμή που υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση εδώ και χρόνια.
Είμαστε στη διάθεση τόσο της Περιφέρειας, όσο και της σημερινής Δημοτικής Αρχής, για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την εξασφάλιση της παραπάνω χρηματοδότησης, με στόχο να συμβάλουμε στην προσπάθεια για άμεση εξεύρεση λύσης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...