Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019

Μαίνεται για τρίτη ημέρα η φωτιά στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα. (Βίντεο-Φωτογραφίες)


Μαίνεται και σήμερα για τρίτη ημέρα η μεγάλη φωτιά στα σύνορα Ελλάδας Σκοπίων στα όρια των ορεινών όγκων της κοινότητας Προμάχων.
Δυο πυροσβεστικά αεροπλάνα επιχειρούν από τα ξημερώματα στην περιοχή κάνοντας ρίψεις νερού, ενώ επί τόπου βρίσκονται και πεζοπόρα τμήματα της Πυροσβεστικής, με μεγάλη δυσκολία στην πρόσβαση λόγω του δύσβατου της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά πέρασε και στο κοινοτικό δάσος Προμάχων κατακαίοντας ότι βρει στο πέρασμά της.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τις εστίες της φωτιάς κι ευχόμαστε οι υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν οι εμπλεκόμενοι να αποδώσουν καρπούς και να κατασβεστεί ο πύρινος εφιάλτης, ελαχιστοποιώντας τουλάχιστον την μεγάλη οικολογική καταστροφή που διαφαίνεται.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...