Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών είχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας



ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 
ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Αριδαία. 3 Δεκεμβρίου 2019

Θέμα: Συνάντηση Δημάρχου Αλμωπίας με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο.

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα αυτοδιοίκησης, κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, είχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Χρήστος Μπάτσης  κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Βουλευτής Ν. Πέλλας της Ν.Δ., κ. Βασίλειος Βασιλειάδης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αλμωπίας, κ.Δημήτριος Βέσκος. Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως, συζητήθηκαν οι αλλαγές στον εκλογικό σύστημα που αφορούν την αυτοδιοίκηση.

Ακόμη εξασφαλίστηκαν οι πόροι για τα εξής:

1) Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών οδών Δήμου Αλμωπίας για τη βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, ύψους 904,950,00 € «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ»
(Υποέργο 1. Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών οδών Δήμου Αλμωπίας για τη βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις ύψους 868,000,00 + Υποέργο 2. Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες 36,950,00)

2) Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας 77,441,00 € «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ»
(Υποέργο 1. Ανακατασκευή γηπέδου Αριδαίας με φυσικό χλοοτάπητα 125,244,96 €)

Τέλος, ο κ. Μπάτσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Υφυπουργό, ο οποίος ανταπέδωσε ευχόμενος καλή θητεία στη νέα δημοτική αρχή.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...