Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Κοπή βασιλόπιτας του Αθλητικού Εκπολιτιστικού συλλόγου παραδοσιακού Καράτε “Η ΑΛΜΩΠΙΑ”


Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 έγινε στην έδρα του Αθλητικού Εκπολιτιστικού συλλόγου παραδοσιακού Καράτε  “Η ΑΛΜΩΠΙΑ” εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας στα πλαίσια του πολιτιστικού χαρακτήρα του συλλόγου. Με την συμμετοχή αθλητών, φίλων του Καράτε και του Δ.Σ. του συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρό του Βαϊβακανίδη Δημήτριο η εκδήλωση είχε επιτυχία. Ανταλλάχτηκαν ευχές για το 2020 και ενισχύθηκαν οι δεσμοί φιλίας μεταξύ των αθλητών του συλλόγου.
    Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Γιάντσης Δημήτριος ο οποίος μίλησε στους αθλητές, τους ευχήθηκε καλή χρονιά και επιτυχίες. Επίσης ο Αντιδήμαρχος επέδωσε τιμητική πλακέτα στον αθλητή του συλλόγου Κουκουσέλη Γιάννη για τις διακρίσεις του. Ο αθλητής μας είναι στέλεχος της Εθνικής ομάδας Καράτε Εφήβων και θα αντιπροσωπεύσει  την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε που διεξάγεται σε λίγες μέρες στην Βουδαπέστη. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε μια μικρή επίδειξη από τον αθλητή.

   Το Δ.Σ. το συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους.









0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...