Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

«Εδεσσαϊκό Καρναβάλι 2020»


«Εδεσσαϊκό Καρναβάλι 2020»

Σας καλούμε στις εκδηλώσεις του Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού, της πόλης των νερών και των 4 εποχών. Η μεγάλη γιορτή του Καρναβαλιού είναι και φέτος έτοιμη να σας υποδεχτεί. Κέφι, χορός, διασκέδαση θα είναι τα βασικά συστατικά της πιο επιτυχημένης συνταγής του Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού.

Οι εκδηλώσεις ξεκινάνε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου με το Παιδικό Αποκριάτικο Πάρτυ στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Έδεσσας. Τα παιδιά διασκεδάζουν με την ψυχή τους παίζοντας, τραγουδώντας και χορεύοντας.    

Την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο πάρκο των μικρών Καταρρακτών, οι μικρές και μεγάλες Μαζορέτες του Academy Fitness Club της Αλεξίας Μαυροπούλου με τις χορογραφίες τους, θα δώσουν τον μοναδικό τους τόνο στις εκδηλώσεις του Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού. Ακολουθούν στις 19:30 τα γκρουπ των τυμπανιστών του Καρναβαλιού «KARANOS» και «AQUA DOCE» μαζί με τις μαζορέτες των σχολών Academy Fitness Club και Body Art.
Την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00 ο αρχαιότερος χορός του Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Μέγας Αλέξανδρος στο ΣΠΙΤΙ BAR (Μικροί Καταρράκτες)

Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΡΜΑΤΩΝ & ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ.
Συνεχίζουμε ακριβώς μετά την παρέλαση στις 21:00 με το OPEN PARTY με Εδεσσαίους DJ στο πάρκο των μικρών Καταρρακτών ή εναλλακτικά με την συναυλία των LOST IN THE NIGHT στο Murphy’s Law.

Την Κυριακή 01 Μαρτίου και ώρα 18:30 η αυλαία κλείνει με την μεγάλη συναυλία με τους “KARANOS THE BAND”. Μια μουσική περιήγηση σε βραζιλιάνικα ηχοχρώματα από την πολυμελή ορχήστρα των Karanos.
Και συνεχίζουμε με το Κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου στις 20:00 με υπερθέαμα πυροτεχνημάτων.  

Καθαρά Δευτέρα 02 Μαρτίου πάμε για πέταγμα του χαρταετού στο ανεμοδρόμιο της Παναγίτσας, στο Φ.Ο.Ε, τα Χίλια Πεύκα και σε πολλούς οικισμούς και χωριά της Έδεσσας.


Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Έδεσσας,
www.edessacity.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...