Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Εφαρμογή μέτρων αντιμετώπισης της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού στην ΠΕ Πέλλα



Έδεσσα, 13 Μαρτίου 2020

Εφαρμογή μέτρων αντιμετώπισης της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού στην ΠΕ Πέλλας

Επείγουσα έκκληση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή για συνεργασία, υπευθυνότητα και αυτοπροστασία των πολιτών

Σε συνέχεια των συσκέψεων που πραγματοποιήθηκαν στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, προσκάλεσε σε επείγουσα συνάντηση εργασίας τους επικεφαλείς των οικείων υπηρεσιών της ΠΕ Πέλλας, καθώς και των συστεγαζόμενων υπηρεσιών στο Διοικητήριο, προκειμένου να υπάρξει συντονισμός και αποτελεσματική συνεργασία για την εφαρμογή των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας που έχουν οριστεί σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο.

Κομβικής σημασίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού είναι η λήψη μέτρων κατά την εξυπηρέτηση των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό είναι σημαντική η συνεργασία των πολιτών, ώστε να εξυπηρετούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες μ’ έναν κατάλληλο τρόπο που θα προστατεύει τόσο τη δική τους υγεία, όσο και των στελεχών της δημόσιας διοίκησης.

Ειδικότερα μέτρα που αφορούν στη λειτουργία της ΠΕ Πέλλας για το προσεχές χρονικό διάστημα συνοψίζονται στα επόμενα:

·        Τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πολιτών μέσω των τηλεφωνικών γραμμών των υπηρεσιών. Τηλέφωνα άμεσης επικοινωνίας: 2381351201, 2381351202
Για θέματα υγείας στο τηλέφωνο 2381351272, ώρες επικοινωνίας: 7:00 – 16:00
·        Ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πολιτών. E- mail: grantiper@pella.gr
Οι υπηρεσίες δέχονται πλήρως την υποβολή, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όλων των αιτήσεων και των δικαιολογητικών για τα οποία απαιτείται η κατάθεσή τους από τους πολίτες, προκειμένου να μη χρειάζεται να προσέρχονται στις αντίστοιχες υπηρεσίες.
·        Ταχυδρομική αποστολή εγγράφων, για τις περιπτώσεις που χρειάζεται υποβολή πρωτότυπων δικαιολογητικών.
·        Σε ό,τι αφορά στις υπηρεσίες που έχουν προσέλευση και εξυπηρέτηση κοινού, καθιερώνεται ωράριο εξυπηρέτησης και διεκπεραίωσης στις υποθέσεις που αποτελούν έκτακτη ή επείγουσα ανάγκη, τρεις ημέρες την εβδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Οι υπηρεσίες της ΠΕ Πέλλας θα δέχονται κοινό μόνο τις συγκεκριμένες αυτές ημέρες, ενώ στην είσοδο του Διοικητηρίου θα τηρείται βιβλίο επισκεπτών και θα λαμβάνονται ειδικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Είναι στο χέρι μας να αντιδράσουμε με λογική και υπευθυνότητα και να σταματήσουμε έγκαιρα την εξάπλωση της πανδημίας. Η συμμετοχή μας στα μέτρα αποτελεί προσωπική ευθύνη που χρειάζεται να την αναλάβουμε όλοι μας για την προστασία της ζωής της δική μας και των συνανθρώπων μας ώστε, το συντομότερο δυνατό, να μπορέσουμε να επιστρέψουμε σε συνθήκες κανονικότητας».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...