Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Ευχαριστήριο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή προς την εταιρία Σούλης ΑΒΕΕ που υποστηρίζει την ασφαλή εργασία στην τοπική κοινωνία



 Έδεσσα, 3 Απριλίου  2020

Ευχαριστήριο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή προς την εταιρία Σούλης ΑΒΕΕ που υποστηρίζει την ασφαλή εργασία στην τοπική κοινωνία

                                                                                               
Η εταιρία SOULIS ABEE που δραστηριοποιείται στον τομέα της συσκευασίας φρούτων και λαχανικών στην Πέλλα, συνεχίζει τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοïού, με την προσφορά καινοτομικών μασκών προστασίας για τους εργαζόμενους της ΠΕ Πέλλας.
 Η παράδοση του υλικού έγινε σήμερα (3/4) το πρωί, από την ιδιοκτήτρια της εταιρίας κα Έφη Στόγιου στην Ειδική Σύμβουλο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κα. Ιωάννα Προδρομίδου, στην έδρα της ΠΕ Πέλλας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, με αφορμή την προσφορά της εταιρίας στην ΠΕ Πέλλας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ηγεσία της τοπικής επιχείρησης Σούλης ΑΒΕΕ για τις δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας που υλοποιεί. Με τη δράση της αναδεικνύει τον σύγχρονο ρόλο των επιχειρήσεων που είναι η βιώσιμη επιχειρηματική ανάπτυξη σε συνεργασία και μαζί με τις τοπικές κοινωνίες. Η επιτυχής αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοïού βασίζεται στην κοινωνική αλληλεγγύη, επιστρατεύοντας όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, συμπληρώνοντας και ενισχύοντας τα μέτρα της πολιτείας».     

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...