Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΚΕΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛΜΩΠΙΑΣ

      Έπειτα από όλες τις δυσκολίες που βιώσαμε ως χώρα για υγειονομικούς λόγους, ο ρόλος μας ήταν και παρέμεινε καθοριστικός στον δρόμο της αλληλεγγύης.
      Πρώτο μας μέλημα ήταν να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτής της περιόδου. Παρ’όλες τις συγκρούσεις και τις εντάσεις λόγω της κατάστασης καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της επαγγελματικής μας καθημερινότητας.
     Για αυτό κυρίως το λόγο θέλω να ευχαριστήσω θερμά το προσωπικό ΟΛΩΝ των υπηρεσιών και των Δομών της ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας, που όλο αυτό το διάστημα συνέβαλαν, ακολουθώντας τη λογική και την ομοψυχία τους, ώστε να γίνουν παρεμβάσεις και δράσεις για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, διατηρώντας τη καλή συνεργασία, την υπευθυνότητα, την ευσυνειδησία και τη συνέπεια.
     Κύρια ευθύνη όλων μας είναι να προβάλουμε μία δυναμική παρουσία και να είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη της φροντίδας μας, της προστασίας μας και της ομοψυχίας μας.

Σας ευχαριστώ…
Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α.
Λεμονίδης Γεώργιος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...