Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της ανακύκλωσης ανηφορίζει στο Δήμο Αλμωπίας

 


Το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της ανακύκλωσης ανηφορίζει στο Δήμο Αλμωπίας


Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη διοργάνωση της ψυχαγωγικής-εκπαιδευτικής δράσης «ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ» της ανακύκλωσης, η οποία για πρώτη φορά θα λάβει χώρα στο Δήμο Αλμωπίας, την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 και ώρες 09:30π.μ.-12:30μ.μ. στην κεντρική πλατεία Αθ. Σέτσκου στην Αριδαία, σε Συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε..


Πρόκειται για μια δράση που απευθύνεται σε παιδιά και συγκεκριμένα σε μαθητές Δημοτικού Σχολείου, όπου μέσα από δραστηριότητες, όπως παιχνίδια, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα οφέλη της ανακύκλωσης, με απώτερο σκοπό την ευαισθητοποίηση, αλλά και την υιοθέτηση περιβαλλοντικής κουλτούρας.


Λόγω των προϋποθέσεων που απαιτούνται για την υλοποίηση της δράσης, σύμφωνα με τις οποίες θα πρέπει να συμμετέχουν περίπου 100 μαθητές ανά ώρα, για την μη παρέκκλιση και παρεμπόδιση της διαδικασίας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συνεργείο συνεργατών της συγκεκριμένης εταιρείας θα διανέμει ενημερωτικό και προωθητικό υλικό στους συμμετέχοντες. Για περισσότερες πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να καλείτε στο 2384350221, καθημερινά 10:00-14:00.


Ο Δήμος Αλμωπίας καταβάλλει κάθε προσπάθεια στην κατεύθυνση της ενημέρωσης, της προώθησης και της ενεργής συμμετοχής όλων των πολιτών σε δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.


Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ


ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΝΑΝΟΥ



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...