Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: Εγκαθίσταται ο εργολάβος για το νέο Νηπιαγωγείο Προμάχων.



ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: Εγκαθίσταται ο εργολάβος για το νέο Νηπιαγωγείο Προμάχων


Μέσα στην εβδομάδα – εκτός σοβαρού απροόπτου- εγκαθίσταται ο εργολάβος και ξεκινά την κατασκευή του νέου Νηπιαγωγείου Προμάχων, ενός σύγχρονου και λειτουργικού κτηρίου κάνοντας πράξη τη δέσμευση Καρασμάνη προς τους κατοίκους.

Ένα έργο για το οποίο ο πρώην Υπουργός έχει δώσει μάχες επί μία πενταετία, με παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα, από την καταλληλόλητα του οικοπέδου, την έγκριση της οικοδομικής άδειας μέχρι και την ολοκλήρωση του χρονοδιαγράμματος του έργου, όπως ο Γιώργος Καρασμάνης είχε ανακοινώσει με δελτίο τύπου στις 26 Φεβρουαρίου.

Είναι ένα ακόμη έργο που ξεπέρασε όλα τα εμπόδια και πιστώνεται στη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και στις επίμονες προσπάθειες του Γιώργου Καρασμάνη και χάριν βέβαια στη άριστη συνεργασία με την Δημοτική αρχή και την ηγεσία των “Κτηριακών Υποδομών”


13 05 2023

1 σχόλια :

Σε παραδέχομαι καρασμανη το είπες και το έκανες. Δεν ξεχνάω και τα κωλύματα των συγγενών πρώτου βαθμού για τους δασικούς συνεταιρισμούς που με τον υπουργό Χατζηδάκη το τακτοποιησες.
Και το επίδομα για τον κορνωιο.
Και τα βαρέα ένσημα.
Ο καθένας ότι έδωσε θα πάρει. Και εσύ θα πάρεις.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...