Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ


 ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ :


Ο πρώην υπουργός πέραν των συγχαρητηρίων και των ευχών προς την διοίκηση, προπονητή και ποδοσφαιριστές, έκανε και ειδική αναφορά σε δραστηριότητες του ίδιου για την επίλυση προβλημάτων των Προμάχων.  

Όπως τον επαγγελματικό εξοπλισμό των δασεργατών, την ένταξη τους στα βαριά και ανθυγιεινά επαγγέλματα, την χορήγηση του επιδόματος λόγω κορωνοϊού, την κατάργηση των κωλυμάτων για την συμμετοχή τους σε συνεταιρισμούς ώστε να μπορούν να πουλήσουν την ξυλεία τους. Ακόμη την κατασκευή στην περιοχή πέντε μικρών φραγμάτων στους Προμάχους και στην γύρω περιοχή, για την προστασία ορεινών και πεδινών περιοχών. 

Ο Γιώργος Καρασμάνης εξέφρασε την ικανοποίηση του που χάριν στις προσπάθειες του για την κατασκευή του νηπιαγωγείο τους -από την καταλληλότητα του οικοπέδου, μέχρι την έγκριση της άδειας ανοικοδόμησης και παρακολουθώντας όλες τις εξελίξεις μέχρι την θεμελίωση του-. Μάλιστα το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής επισκέφθηκε τον χώρο και είδε από κοντά και με μεγάλη χαρά ότι προχωράει η κατασκευή του. 

Ο πρώην Υπουργός αισθάνεται βαθιά ικανοποίηση για τη δικαίωση των προσπαθειών του, που χάρη στη στενή και άριστη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και την ηγεσία των “Κτιριακών Υποδομών”, αλλά και με τη δεδομένη βούληση της Κυβέρνησης οι Πρόμαχοι θα έχουν σε λίγους μήνες, ένα νέο Νηπιαγωγείο, σύγχρονο, λειτουργικό, ασφαλές, το πρώτο ενεργειακό κτήριο στο Νομό μας.


23  ΙΟΥΝΙΟΥ 2024              ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...