Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ!!!

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ,ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ...



ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ κ.ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΩΝΤΣΗ...
ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ..ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΣΗΚΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΚΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ...ΕΤΣΙ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ...


ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΩΝΤΣΗ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΠΑΡΗΣ
ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ "ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ",ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΝΤΟΥΕΤΟ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ...Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΠΑΡΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΟΥΣΙΝΗ ΑΠΟ ΤΑ "ΛΥΜΕΝΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ"!!!!
ΠΟΥΣΙΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ,ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.Η ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ 3 ΕΥΡΩ..


ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΥΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ..


ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΕΙΚΙΝΗΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ..ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..

1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...