Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Οι Bon Jovi ανέβηκαν στη σκηνή του ΟΑΚΑ

Οι Bon Jovi ανέβηκαν στη σκηνή του ΟΑΚΑ

Χιλιάδες θαυμαστές τους προσήλθαν από νωρίς στο γήπεδο

Δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές του διάσημου συγκροτήματος περίμεναν με ανυπομονησία να απολαύσουν ζωντανά στη σκηνή τους Bon Jovi, που μετρούν κοντά 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας στα παγκόσμια μουσικά δρώμενα.

Παιδιά, έφηβοι και φαν μεγαλύτερης ηλικίας, που περίμεναν δεκαετίες γι αυτή τη συναυλία είχαν αρχίσει να προσέρχονται αρκετά πριν ανοίξουν οι πύλες του σταδίου στο Μαρούσι, ενώ αρκετοί ήταν και εκείνοι, που είχαν «στρατοπεδεύσει» με υπνόσακους από νωρίς το πρωί.

Το άνοιγμα της συναυλίας έκαναν το ελληνικό συγκρότημα «Brothers in plugs», αποτελούμενο από τα αδέλφια Αρωνίδη, και το δανέζικο «The Breakers».





Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η ημερομηνία της συναυλίας τους στην Αθήνα πολλοί φανατικοί θαυμαστές τους έσπευσαν να προμηθευτούν γρήγορα τα «μαγικά χαρτάκια», ενώ τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί από τους δύο τελευταίους μήνες του 2010.

Οι Bon Jovi έγιναν περισσότερο γνωστοί για τα τραγούδια τους «You Give Love a Bad Name», «Livin' On a Prayer», «It's My Life» και «Have a Nice Day» και είναι ένα από τα πιο εμπορικά ροκ συγκροτήματα όλων των εποχών, καθώς έχουν πουλήσει πάνω από 100 εκατ. δίσκους.




Δημιουργήθηκαν τον Μάρτιο 1983 ενώ την επόμενη χρονιά το συγκρότημα κυκλοφόρησε τον πρώτο ομώνυμο δίσκο του, που περιείχε την επιτυχία Runaway.

Λίγο πριν κυκλοφορήσουν τον δεύτερο δίσκο τους, οι Bon Jovi είχαν ήδη στο ενεργητικό τους support σε συναυλίες των ZZ Top, των Kiss και των Scorpions.

Το 1986, πάντως, το συγκρότημα ηχογράφησε και έβγαλε στα δισκοπωλεία το «Slippery When Wet», που περιέχει τις μεγάλες επιτυχίες «You Give Love a Bad Name» και «Livin' On a Prayer». Και τα δύο τραγούδια έφτασαν στο νούμερο 1 των ΗΠΑ. Ο δίσκος αυτός είναι, για την ώρα, ο εμπορικότερος του γκρουπ.




Ο επόμενος δίσκος, το «New Jersey», έμεινε στη κορυφή για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες και στις ΗΠΑ πούλησε 7 εκατ. δίσκους.

Το 1992, το συγκρότημα κυκλοφόρησε τον δίσκο «Keep the Faith» και το 1995 το «These Days».

Το 2000, έπειτα από φήμες που ήθελαν το γκρουπ να διαλύεται, οι Μπον Τζόβι κυκλοφόρησαν τον δίσκο «Crush», που περιείχε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, το «It's My Life».

Το 2005, οι Bon Jovi κυκλοφόρησαν έναν ακόμα πολύ επιτυχημένο δίσκο, το «Have a Nice Day».

Το 2007, «γέννησαν» το κάντρι-ροκ άλμπουμ με τίτλο «Lost Higway», που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στις ΗΠΑ, αλλά όχι στην Ευρώπη.

Στα τέλη του 2009, το συγκρότημα αποφάσισε να επιστρέψει στη ροκ φόρμα του, κυκλοφορώντας τον δίσκο «The Circle».
--
Πηγή: NewsBeast.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...