Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΑΡΔΕΛΑ "ΣΚΟΤΩΣΕ " 14 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ


  Τουλάχιστον 14 άνθρωποι πεθαναν,
ύστερα από την κατανάλωση τοξικής σαρδέλας στη Μαδαγασκάρη και περισσότεροι από 120 άνθρωποι παραμένουν σοβαρά άρρωστοι, αφού τράφηκαν με το ψάρι. 
Η κυβέρνηση εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων και δεσμεύθηκε να πληρώσει τα ιατρικά έξοδα όσων νοσηλεύονται.

 Δείγματα της σαρδέλας έχουν αποσταλεί για ανάλυση. Σε προηγούμενα περιστατικά, οι ερευνητές είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι σαρδέλες είχαν τραφεί με δηλητηριώδη φύκια.
Σύμφωνα με τους ίδιους, τα φύκια έχουν πολλαπλασιαστεί στους κοραλλιογενείς υφάλους της Μαδαγασκάρη λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Πηγή: fimotro

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...