Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΘΩΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όλα ξεκίνησαν από μια αθώα φωτογραφία...
 Μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ένα ζευγάρι να προσπαθεί να περάσει λίγες ξέγνοιαστες στιγμές στην εξοχή. Ώσπου περπατώντας, συναντούν ένα κενό. 
Η γυναίκα για να περάσει πιο εύκολα απέναντι , βγάζει το σακίδιοτης και το πετάει στον άντρα που βρίσκεται ήδη από την άλλη πλευρά.

Όλα ξεκίνησαν από μια αθώα φωτογραφία
 
Ξαφνικά εμφανίζεται η ίδια φωτογραφία σε διάφορα Blog και Forum στο Ίντερνετ αλλά με μια μικρή αλλαγή. Το σακίδιο της κοπέλας έγινε ένα μικρό, χαριτωμένο μωράκι.



Όλα ξεκίνησαν από μια αθώα φωτογραφία 
Η επεξεργασμένη φωτογραφία κυκλοφορεί παντού... Ακόμη και στο δελτίο ειδήσεων, ακόμη και σεεφημερίδες… Όλοι πιστεύοντας ότι είναι αληθινή τα βάζουν με τους άκαρδους γονείς που βάζουν σεκίνδυνο το παιδί τους.
Η πραγματική φωτογραφία; Έχει εξαφανιστεί!!
extreme bad parenting
Πηγή: ierosagwn

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...