Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΣΠΙΤΙΑ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
.ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΝΕΑΝ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΤΑΧΕΙΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ.ΚΑΤΕΚΑΨΕ ΧΟΡΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝΔΡΑ,ΕΝΩ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΩ ΣΠΙΤΙΑ.ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΤΕΦΘΑΣΑΝ ΔΥΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΕΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ.
Η ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΞΗΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.. 

2 σχόλια :

Δεν κατεφτασαν 2 πυροσβεστικα αλλα 1 και μετα απο μιση ωρα απο το πρωτο τηλεφωνημα..Εαν αργουσαν λιγο ακομα θα ειχαν καει σπιτια..

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΤΗΛ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ 199,ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ.
Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛ ,ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.
ΕΛΕΟΣ?

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...