Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7.00 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7.00 ΜΜ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑ.

ΧΡΟΝΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΓΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.
"ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΝΕΡΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ  ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΓΑΘΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΦΥΣΗ ΔΩΡΕΑΝ" ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ..
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ,ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΒΑΘΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ Η ΧΩΡΑ.
ΤΑ "Π.Ν." ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

2 σχόλια :

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ; . ΑΥΤ0 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ; ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ; ΤΙΣ ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΑΜΥΑΝΤΟΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ;ΤΟΥΣ ΧΑΛΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥς ΒΛΕΠΕΤΕ; ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ; ΤΑ ΑΥΛΑΚΙΑ ΕΝΤΟς ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ;ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ...... ΕΣΕΙΣ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΑ; ΚΑΙ ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΔΗΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΙΔΕΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝ ΝΕΡΟ ΜΕ ΜΠΕΤΟΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ.

einai skandalo ta nera toy xvrioy na ta ekmetaleyontai idiotes me ydrohlektrika kai oi katoikoi na plhronoyn gia to nero poy pinoyn.na mhn po gia ta mis8omata apo to koinotiko dasos..oi promaxoi plhronoyn kai me to parapano sto dhmo.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...