Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Τ.Δ. ΠΡΟΜΑΧΩΝ.



ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΧΕ Η ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Τ.Δ. ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΟΥΡΟΥΚΗ.

ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ  ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΗΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.ΠΑΣΟΗΣ,Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ.ΜΠΑΓΚΗ,Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Γ.ΤΑΓΚΑΛΙΔΗΣ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ Β. ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΠΡΙΤΟΣ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ  ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ.
ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.


ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙ  ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ.ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΔΟΣΕΩΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ.
ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΠΛΥΜΜΗΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ
ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΗΤΑΝ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ.
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΛΟΓΙΣΤΑ.
     Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ,ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ.


ΤΑ "Π.Ν."ΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΥΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.
.












7 σχόλια :

πρωτα απο ολα μπραβο στον δημαρχο που ηρθε και συζητησε τα προβληματα του χωριου με τουσ κατοικους{ΜΠΙΝΟΣ-ΖΕΡΖΗΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΛΜΙΣΑΝ}.δυστιχος η προεδρος ηταν λιγη,το μονο προβλημα που γνωριζε ηταν το προβλημα με το νερο.ο ταγκαλιδης την εκανε και τον ψαχνανε ολοι ομος ματαια.αυτο παντος που κανει εντηπωση ειναι που κανενας δημαρχος εως τωρα δεν μας εχει πει τι εισπρατει οδημος απο τα μησθωματα των οιλοτομων.κατα τα αλλα οταν απουσιαζουν οι κυριοι απο την αντιπολυτευση και η προεδρος δεν γνωριζει τα προβληματα{αληθεια γιατι πολυτεβονται?}τοτε ολα ηταν ευκολα για τον δημαρχο

Ο ΤΑΓΚΑΛΙΔΗΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ.ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ.

Ο 10:21 ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΑΦΙΑ ΤΟΥ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!!

Μην πλεκουμε εγκομια για την προεδρο,δεν χρειαζετε...δεν εκανε τπτ παραπανω απο τα καθηκοντα της τα οποια οπως αποδειχτηκε δεν γνωριζε κιολλας,και εχει δικιο ο φιλος μας.Το χωριο μας πληρωνει και με το παραπανω τα χρεοι της.Γιατι μεχρι και την δημαρχεια Μπινου,οι λογαριασμοι της ΔΕΥΑ ηταν σε λογικα πλαισια,απο την δημαρχεια Ζέρζη και μετα ξεφτηλιστικαν.Κοιτουσαν να φανε,ηταν αχορταγοι αλλα και εμεις καλα καναμε και δεν πληρωσαμε.Ο φίλος 10.21 εχει δικιο ολοι οι υλοτομοι μας πληρωνουν με το παραπανω και για τα νερα μας,γιατι τα μισθωματα που πληρωνουν ειναι πανακριβα και αν δεν ειναι προβλημα αυτο τοτε τη ειναι,η ορθογραφια του αγραμματου φιλου μας???οχι .Γιατι αγραμματοι ειμαστε ολοι και τις ευθηνες να της αναλαβουν οι αγραμματοι δασκαλοι που μας διδασκουν,που ποιανουν μια θεση και δεν τους νοιαζει αν τα παιδια μας μαθαινουν γραμματα.(αυτο το τελευταιο ειναι ασχετο αλλα δεν παυει να ειναι ενα παραπονο που μας αφορα ολους.)

h proedros mas exei kotsia kai to apedei3e..oi prin apo aythn eixan kanei kati paromoio?
oso gia to oti einai oxi kala enhmeroi gia ta problhmata toy xorioy,deixte ligo epieikia..prin ligo kairo gennhse...exaloy poios apey8ynete saythn gia ta problhmata?oi perisoteroi trexoyn sto dhmo katey8eian.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΧΘΕΣ.1.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ.2.ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ.3.ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΛΟΓΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.4.ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.5.ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ?.6.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΣ ΧΩΡΟΣ.7.ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΠΟΥ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ.

Κανεις δεν τα βαζει με την πρόεδρο μας αλλίμονο.
Δεν είναι μόνο αυτά τα προβλήματα του χωριού μας,είναι και πολλά άλλα.Το θέμα τον λογαριασμών του νέρου είναι το βασίκοτερο,γιατί τα τελευταία 5 χρόνια οι λογαριασμοί είναι παραφουσκωμένοι,με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά,εφόσον τα εισοδήματα μας είναι λίγα πλέον.
Καταρχήν δεν μας απαντησαν απο τον Δήμο με ποια κρητήρια έρχετε ο λογαριασμός.Εμείς δεν είναι δυνατόν να πληρωνουμε οτι θα πληρώνει ο δημότης Αριδαίας.Στην Αριδαία εχουν δίκτυο μεταφορας να πληρωνουν,και πόσα αντλιοστάσια δουλευουν για να καλυψουν την πόλη,εμεις εχουμε και τις πηγές,και δεν εχουμε τα ίδια αντλιοστάσια.
ΠΡΟΤΑΣΗ
Να πληρωνουμε μόνο τον λογαριασμο της ΔΕΗ,και μονο εαν υπαρξει κάποιο προβλημα μηχανικο,ή χρειαστή καποιο ανταλακτικό να πληρωσουμε το ποσό,αναλογα στα νοικοκυρια (διαίρεση)και τα μέλη της.Εάν σκεφτούμε οτι καθε οικογένεια έχει και τουλάχιστον έναν υλοτόμο,ο οποίος πληρώνει μισθώματα πανάκριβα στον δήμο,και πληρωνουμε με το παραπανο το νεράκι μας.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...