Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

MICHAEL STIPE-Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ REM


thumb
«Ως REM, ως φίλοι για πολλά χρόνια και συν-συνωμότες αποφασίσαμε να διαλύσουμε το συγκρότημα.
Αποχωρούμε με μεγάλη αίσθηση ευγνωμοσύνης, ολοκλήρωσης αλλά και υπερήφανοι με όσα έχουμε πετύχει. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όποιον συγκινήθηκε ποτέ από την μουσική μας». Η ανακοίνωση αυτή έβαλε φωτιά στα social media την περασμένη εβδομάδα και προκάλεσε συγκίνηση στους εκατομμύρια θαυμαστές του θρυλικού γκρουπ. Ο Michael Stipe, ένα από τα πιο επιδραστικά πρόσωπα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, και μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και εκφραστικές φωνές της ροκ μουσικής, ξεκίνησε με τους REM το 1980. Μετά από 15 album, πολλές περιοδείες σε όλο τον κόσμο, αλλά και το αιώνιο κομμάτι των 90’s, το «Loosing my religion», οι REM ειρηνικά και ήρεμα αποφάσισαν να τελειώσουν το party που οι ίδιοι δημιούργησαν. Στην Ελλάδα ήρθαν δύο φορές, στον Άγιο Κοσμά το 1999 και στο Καλλιμάρμαρο το 2008, σε δύο συναυλίες που θα θυμόμαστε για πάντα. Ελπίζουμε ότι μετά από αυτή την δυσάρεστη είδηση της διάλυσης, το επόμενο νέο θα είναι η solo καριέρα του Michael Stipe.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...