Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ "ΒΙΑΓΚΡΑ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΙΩΝ"


Ένα αφροδισιακό φυτό ήταν αρκετό για να εμπλέξει πολλά άτομα σε μια τραγική ιστορία, στο Νεπάλ των Ιμαλαΐων.




Δικαστήριο του Νεπάλ καταδίκασε 19 χωρικούς για το φόνο 7 αγροτών κατά τη διάρκεια τσακωμού τους για ένα πολύτιμο αφροδισιακό φυτό γνωστό ως το «Viagra των Ιμαλαΐων».

Οι 7 αγρότες βρίσκονταν, το 2009, στην απομονωμένη περιοχή Manang, σε αναζήτηση του Yarchagumba, ενός ιδιαίτερου και σπάνιου φυτού, του οποίου οι πωλήσεις αποφέρουν υψηλά κέρδη στις τοπικές κοινωνίες μια και στη Κίνα όπου είναι δημοφιλές, μερικά κιλά του ισούνται με δεκάδες χιλιάδες δολάρια.

Οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι οι αγρότες, οι οποίοι θέλησαν και να καλλιεργήσουν το φυτό, σκοτώθηκαν τυχαία όταν ξέσπασε καυγάς μεταξύ των δύο πλευρών.

Το τοπικό δικαστήριο δεν πείσθηκε από τους ισχυρισμούς των ενόχων καταδικάζοντας 6 από αυτούς, που θεωρήθηκαν άμεσα ένοχοι, σε 20ετή κάθειρξη και τους υπόλοιπους 13 που ενεπλάκησαν έμμεσα, σε 2ετή φυλάκιση.

Λόγω της τοποθεσίας στην οποία βρίσκεται το δικαστήριο και των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, η δίκη αναβλήθηκε δεκάδες φορές έως ότου καταφέρουν να είναι παρόντες στο σύνολό τους, δικαστές και δικηγόροι.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...