Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΙ



Οκτώ στους δέκα πολίτες του κόσμου πιστεύουν πως οι άγγελοι και μας βλέπουν, και μας γνέφουν απ τους Ουρανούς…..

Σε Θεό και αγγέλους προτιμούν να πιστεύουν οι περισσότεροι της γης. Φαντάσματα και UFO οραματίζονται επίσης αρκετοί. Στον άλοτε άθεο, τεχνοκρατικό πολιτισμό μας, σήμερα θνητοί και τεχνοκράτες σηκώνουν ψηλά το κεφάλι, κοιτούν τα άστρα, και σε μια νύχτα σαν αυτή, περιμένουν ίσως όλοι Ένα θάυμα …

Το Associated Press ανακοίνωσε στο ηλεκτρονικό poll που διεξήγαγε αυτή τη χρονιά, ότι 8 στους 10 ερωτηθέντες πιστεύουν ότι οι άγγελλοι υπάρχουν ανεξάρτητα από την θρησκεία του καθενός, ανεξάρτητα επίσης και από την θρησκευτικότητά τους. Ακόμη και μεταξύ εκείνων που  απέχουν από θρησκευτικές εκδηλώσεις και είναι αντίθετοι με την εκκλησία, οι 4 στους 10 ζούν με την αίσθηση ότι οι άγγελοι, αιθερικά όντα από τον αόρατο κόσμο, ζουν ανάμεσά μας ή έστω κάπου πιο ψηλά από εμάς .

Από το γενικό κοινό των πιστών κάθε θρησκέιας, το 94% πιστεύει στους αγγέλους, από τους Χριστιανούς το 88%, και από τους Ευαγγελιστές το 95% σύμφωνα πάντα με  την σφυγμομέτρηση του Associated Press. To 92% πιστεύει στο Θεό, και το 34%  ότι υπάρχουν φαντάσματα και εξωγήινοι.  
                      

Είναι τα σημάδια των καιρών πιο έντονα απ΄τον ουρανό, που ξαναγέννησαν την πίστη  στους ανθρώπους μετά από χρόνια αθείας και αμφισβήτησης, ή ίδια η αδυναμία του απέναντι στο άπειρο σύμπαν;

Η επιστήμη από μόνη της πάντως, ψηφίζει την τελευταία δεκαετία στην πίστη ναι. Αποδείχθηκε για την ανθρώπινη υγεία το πιο ανέξοδο αποτελεσματικό φάρμακο. Οι αρετές που η χριστιανική αγάπη, και τόσες θρησκείες διδάσκουν, είναι οι πιο καταλυτικές θεραπείες για να ξεπλύνουν ψυχή και σώμα από  τοξίνες. Η συγχώρεση και του πιο επικίνδυνου εχθρού μας  βαθιά και αληθινά από την ίδια την ψυχή, σταματά πόνους, βελτιώνει την καρδιά και λειτουργεί ακόμη και ως ελιξίριο νεότητας.

Κι αν οι άγγελοι ακούνε, ίσως ναι, γίνονται θάυματα…

                  
 LIFOTEAM.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...