Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΥΤΙΝ..ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΒΡΥΧΑΤΑΙ




Επίθεση εξαπέλυσε ο Πούτιν κατά των αμερικανοευρωπαϊκών κέντρων που προωθούν προπαγάνδα εναντίον του, για την δήθεν μείωση της δημοτικότητάς του, ενόψει των επερχόμενων εκλογών.
Είπε κατά λέξη "αντί να ξοδεύουν τα λεφτά τους για προπαγάνδα εναντίον μου, ας τα χρησιμοποιήσουν για να ξεχρεώσουν τα χρέη τους".
Επίσης χθές σε όλα τα ρωσικά κανάλια, πέρασε κλίμα προετοιμασίας της Ρωσίας για πόλεμο με την
Αμερική και το ΝΑΤΟ, αν συνεχιστεί η τοποθέτηση πυραύλων γύρω από την Ρωσία.
Το γενικό κλίμα των αναφορών ήταν κλίμα πρώτου πλήγματος από μέρους της Ρωσίας, που δεν θα καθήσει με σταυρωμένα τα χέρια, τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι οι Αμερικάνοι και το ΝΑΤΟ ετοιμάζονται για πόλεμο, πράγμα που φαίνεται και από τα μέτρα λιτότητας που επιβάλονται παντού σε όλο τον δυτικό κόσμο, ώστε να εξοικονομηθούν πόροι για ένα πόλεμο που φαίνεται να έρχεται.


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...