Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΣΗ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ..."ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ" ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ - ΑΣ " ΠΡΟΜΑΧΟΙ" 0 - 1

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΩΝ ΝΙΚΗΦΟΡΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ "ΘΥΕΛΛΑΣ" ΣΚΟΡΠΩΝΤΑΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΝΗΚΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ,ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ..ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΕΜΟ ΠΟΥ ΕΠΝΕΕ,ΑΡΚΕΣΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ.ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΛΗΞΕ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΑ..

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΚΟΛ.ΜΑΧΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ,ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΟΥΛ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ.Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΙ ΕΧΑΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.Η ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΟΜΩΣ ΑΝΤΕΧΕ..ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ  ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ..
ΩΣΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΜΠΑΡΗ..ΗΤΑΝ ΤΟ 36 ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ Β ΜΕΡΟΥΣ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΠΤΑΙΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ..ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ  ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 0-1..
ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΦΙΧΤΗ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ .
ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΑΛΕΞΗ ΤΑΝΟΥΡΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ..ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ.


ΑΣ "ΠΡΟΜΑΧΟΙ
ΑΛΕΞΗΣ ΝΑΝΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΝΟΣ
ΤΑΚΗΣ ΠΟΥΣΙΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΤΖΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΤΣΙΤΣΚΑΣ Μ.)
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΙΝΑΣΜΙΚΡΟΣ (Χ.ΚΩΣΤΙΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ)
ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΜΣΟΥΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΠΑΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΤΣΙΤΣΚΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΙΚΟΣ
ΛΑΡΥ ΜΟΥΓΙΟΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΑΤΖΑΚΗΣ

ΚΟΟΥΤΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΤΑΝΟΥΡΗΣ





"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ" ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΤΣΙΤΣΚΑΣ ΚΡΑΟΥΤΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΙΚΟΣ ΦΟΡΤΟΥ

ΖΕΣΤΑΜΑ

ΖΕΣΤΑΜΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΤΖΟΣ ΑΝΤΡΑΜ


ΠΑΛΙΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΙΚΟΣ-Δ.ΣΕΛΚΟΣ ΡΑΣ

















ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΙΚΟΣ ΑΜΠΑΡΗΣ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...