Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ 16 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ!!!


Το διαμέρισμα που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι ένα από τα πλέον «μικροσκοπικά» που έχουν κατασκευαστεί στο Σιάτλ, καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες δύο ατόμων. «Και μάλιστα με το παραπάνω», λέει υπερήφανα ο ιδιοκτήτης του Steve Sauer.
Καλύπτει μια έκταση 16 μόλις τετραγωνικών μέτρων αλλά παperierga.gr - Άνεση μέσα σε ένα σπίτι 16 τετραγωνικών!ρόλο
το μικρό μέγεθός του δεν δείχνει να του λείπει τίποτα! Η μπανιέρα είναι ενσωματωμένη στο δάπεδο της εισόδου,  δύο κρεβάτια συνθέτουν το χώρο του ύπνου, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλα τα απαραίτητα σκεύη και έπιπλα, μία ντουλάπα ακόμη και ένα υπερυψωμένο επίπεδο εν είδει γραφείου ολοκληρώνουν αυτό το παράδοξο «οικιστικό» concept.
«Η πperierga.gr - Άνεση μέσα σε ένα σπίτι 16 τετραγωνικών!οσότητα δεν συμβαδίζει πάντα με την ποιότητα, ενώ οι μεγάλοι χώροι είναι συνήθως ψυχροί και απρόσωποι. Άλλωστε πάντα μου άρεσαν τα λίγα πράγματα και θέλω εύκολα να προσεγγίζω το καθετί. Και νομίζω πως εδώ μέσα το έχω καταφέρει», λέει με νόημα ο ιδιοκτήτης.
Απόperierga.gr - Άνεση μέσα σε ένα σπίτι 16 τετραγωνικών! το μοναδικόπαράθυρο του σπιτιού φαίνεται ολόκληρη η πόλη, ενώ δύο ποδήλατα που υπάρχουν στο διάδρομο αποδεικνύουν την αγάπη του Steve για καθημερινές βόλτες στους δρόμους. «Το βασικό πρόβλημα που είχα ήταν πού θα αποθήκευα τα ποδήλατά μου. Ε! βρήκα τη λύση… Το ένα πάνω από τη μπανιέρα και το άλλο στην οροφή!».
Η έμπνευσperierga.gr - Άνεση μέσα σε ένα σπίτι 16 τετραγωνικών!η για την κατασκευή αυτού του σπιτιού προέκυψε από τις μικρές ιαπωνικές κατοικίες, ενώ αυτό που δυσκόλεψε περισσότερο τον ιδιοκτήτη ήταν όχι ο σχεδιασμός του χώρου όσο η αγορά των επίπλων, τα οποία έπρεπε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο.
perierga.gr - Άνεση μέσα σε ένα σπίτι 16 τετραγωνικών!Η επιλογή των κατασκευαστικών υλικών έγινε ανάμεσα σε ξύλο, μέταλλο και γυαλί, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στους περισσότερους χώρους, συνθέτοντας ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον. Πώς αλλιώς άλλωστε, αφού ο μικρός χώρος από μόνος του προϋποθέτει για… παρεϊστικες καταστάσεις!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...