Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΜΟΥΝΤΖΩΣΑΝ ΚΙ ΕΒΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.


Εκτός από τα απίστευτα επεισόδια που διαδραματίστηκαν σήμερα στα Γιάννενα με τα ΜΑΤ να πλακώνουν στο ξύλο το κόσμο , σημειώθηκε και ένα ακόμη περιστατικό .


Κατά τη διάρκεια της παρέλασης για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης από τον Τούρκικο Ζυγό , ομάδα μαθητών από σχολείο της πόλης, μόλις πλησίασε την εξέδρα των επισήμων, γύρισε και… μούντζωσε ομαδικά τους επίσημους!!!
Προηγήθηκε το σύνθημα του σημαιοφόρου του σχολείου ο οποίος φώναξε δυνατά "Είστε Μαλάκες"!
Αποτέλεσμα ήταν η αποχώρηση ,του δημάρχου των Ιωαννίνων κ. Φίλιππα Φίλιο, ο οποίος φανερά οργισμένος έφυγε όχι μόνο από την εξέδρα των επισήμων,αλλά και από το χώρο που έγινε η παρέλαση...



ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ



Απίστευτη θηριωδία των δυνάμεων των ΜΑΤ, στην παρέλαση για την επέτειο από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων...
Σύμφωνα με πληροφορίες , παραγωγοί - κτηνοτρόφοι και εργαζόμενοι της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ, που η κυβέρνηση μέσω της Αγροτικής Τράπεζας έβγαλε στο σφυρί, προσπάθησαν να προβούν σε μία... πρωτότυπη διαμαρτυρία μοιράζοντας γάλα και γιαούρτια στα παιδιά, που τα συνόδευαν οι γονείς τους. Οι αστυνομικοί αρχικά με τις ασπίδες τους απώθησαν τους εργαζόμενους και τους παραγωγούς επειδή φοβήθηκαν ότι τα γάλατα και τα γιαούρτια μπορεί να γίνονταν πολεμοφόδια στα χέρια των παιδιών κατά της εξέδρας των πολιτικών. Κι όταν ο κόσμος άρχισε να αντιδρά, η... δημοκρατία επεβλήθη με τα γκλομπ!

Αστυνομικοί άρχισαν να χτυπούν στο ψαχνό τους εργαζόμενους και παραγωγούς της ΔΩΔΩΝΗ, σωριάζοντας αιμόφυρτους τουλάχιστον δύο ανθρώπους. Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος των εργαζομένων, Χρήστος Γεωργίου, του οποίου άνοιξαν το κεφάλι!
Για πρώτη φορά, στην παρέλαση της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων δεν παρευρέθη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, παρότι γεννήθηκε στα Γιάννενα. Αντ' αυτού το παρών έδωσε ο γ.γ. του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, και πρώην αρχηγός ΕΛ.ΑΣ., Λευτέρης Οικονόμου. 



ΠΗΓΗ...http://nonews-news.blogspot.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...