Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ.

 ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ...

ΕΓΙΝΕ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΚΙΝΗΤΗ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ.ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΙΧΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.ΕΝΤΥΠΑ,ΧΥΜΟΥΣ,ΓΛΥΚΑ ,ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ,ΘΕΡΜΑΝΣΗ.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ.ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΕΛΥΝΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ.
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΕΙΚΟΣΙ ΟΚΤΩ ΦΙΑΛΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ..ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΑΝΤΑΡΝΤΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.
ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΞΕΦΡΑΖΑΝ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΡΑΣΗ.
ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΔΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.










0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...