Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ "17 ΝΟΕΜΒΡΗ".ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ.


Ποιοί είναι οι πρωταγωνιστές; Ποιοί ζητούν την απαγόρευσή της ;
Σε λίγο καιρό έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες η συγκλονιστική ταινία που αφηγείται την ιστορία της "17 Νοέμβρη" που δρούσε επί 27 χρόνια! Η ταινία που έχει τιτλο "17Ν ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΑΔΡΑΝΗΣ" δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και οι συντελεστές περιμένουν τις αρχές άνοιξης για να ξεκινήσουν πάλι τα γυρίσματα!

Στην ταινία, το ρόλο του Αλέκου Γιωτόπουλου ερμηνεύει ο Ηλίας Λογοθέτης, του Δημήτρη Κουφοντίνα ο Νίκος Ψαράς, του Χριστόδουλου Ξηρού ο Πασχάλης Τσαρούχας, του Σάββα Ξηρού ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ενώ η Ναταλία Δραγούμη υποδύεται την γυναίκα του Κουφοντίνα Αγγελική Σωτηροπούλου και η Κασσάνδρα Βογιαντζή τη σύζυγο του Ξηρού, Αλίσια Ρομέρο. Ο Σπύρος Φωκάς υποδύεται τον Πάμπλο.

Η ταινία έχει ξεσηκώσει ήδη αρκετές αντιδράσεις, ενώ αντίθετα στο περιεχόμενο της ταινίας είναι και τα φερόμενα ως μέλη της οργάνωσης που βρίσκονται στη φυλακή, ενώ η Αλίσια Ρομέρο και η Αγγελική Σωτηροπούλου έχουν καταφύγει στη Δικαιοσύνη ζητώντας την απαγόρευσή της.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...