Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!



Ουδεν κακόν αμιγές καλού!

Επρεπε να φτάσουμε στο μηδέν για να ενωθούμε όλοι! Αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, ακραίοι και γώ δε ξέρω τί άλλο. Μέσα σε λίγους μήνες, κι ενώ επέκειτο η παράδοση της χώρας μας στους δανειστές, αυτό εν πολλοίς επετεύχθη. Ομως, στον τομέα του ποδοσφαιρικού οπαδισμού, τα πράγματα ήταν ακόμη άσχημα. Δεν πέρασε πολύ καιρός, που οι οπαδοί των δύο μεγάλων ομάδων της Ελλάδας, είχαν τσακωθεί άσχημα στους μεταξύ τους αγώνες! Ομως, απ ό,τι φαίνεται, η πατρίδα είναι τελικά πιο πάνω απο τη κόκκινη η πράσινη φανέλλα των ομάδων που υποστηρίζουν!

Σύμμαχοι λοιπόν απέναντι στην αβεβαιότητα για το μέλλον της Ελλάδας θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή οπαδοί του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου και
απέναντι στον κοινό εχθρό της πατρίδας.

Όπως προκύπτει από συνδεσμιακές πηγές, στελέχη από τα κορυφαία κλαμπ των τριών ομάδων ετοιμάζουν κοινή πορεία προς το Σύνταγμα, όπου το απόγευμα της Κυριακής έχει προγραμματιστεί παλλαϊκό συλλαλητήριο ενόψει της ψήφισης του Μνημονίου 2 στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Η συνεννόηση έγινε το βράδυ της Παρασκευής και το ραντεβού έχει οριστεί για τις 14:30 σε κεντρικό σημείο του Αγίου Δημητρίου, όπου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ενδέχεται να συγκεντρωθούν περισσότεροι από 4.000 οπαδοί. Οι "Πάνθηρες" Πανιώνιοι εκδήλωσαν ήδη τις προθέσεις τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κι έτσι, μπροστά στο ύψιστο εθνικό ζήτημα, οι οπαδικές διαφορές μένουν στην άκρη!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...