Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΞΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ.


Με μία λιτή, αλλά σκληρή και απολύτως ξεκάθαρη δήλωση οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
Χάρης Καστανίδης, Λάμπρος Μίχος, Κυριακή Τεκτονίδου, Μαρία Κυριακοπούλου, Ηλίας Θεοδωρίδης και Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος γνωστοποιούν την άρνησή τους να συμμετάσχουν "σε μια ψηφοφορία στη Βουλή των Ελλήνων, που ως μόνη επιλογή επιβλήθηκε στο πολιτικό σύστημα και η οποία αγνοεί τον ελληνικό λαό".
 
Οι έξι υπογραμμίζουν ότι παρά τις απίστευτες θυσίες που απαιτούνται υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες αν το μνημόνιο μπορεί να οδηγήσει στη διάσωση της χώρας. 

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζουν ότι "οι συμφωνίες χρηματοδότησης της Ελλάδας από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) επιβάλλουν σοβαρή ανακατανομή πόρων υπέρ των τραπεζών και σε βάρος των πολιτών" και διερωτούνται: "Ποιος δικαιούται να πάρει ιστορικά κρίσιμες αποφάσεις ερήμην του ελληνικού λαού; Από πότε η μοίρα ενός ολόκληρου έθνους καθορίζεται και σφραγίζεται από τριακόσιους (300) αντιπροσώπους που δεν έχουν λάβει τη συγκεκριμένη εντολή από τους Έλληνες πολίτες;"
 
 
Κατά την άποψη του κ. Καστανίδη και των άλλων πέντε βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, η λύση είναι οι εκλογές αφού όπως δηλώνουν "το δημοκρατικό μας πολίτευμα παρέχει τα μέσα στους Έλληνες και τις Ελληνίδες για να αποφασίσουν και να προσδιορίσουν κυριαρχικά την πορεία της χώρας προς το μέλλον".
 
"Η άρνηση των αγορών, της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών και των ισχυρών της Ευρώπης να δεχτούν την άμεση δημοκρατική έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας δεν μπορεί να γίνει δεκτή" επισημαίνουν στη δήλωσή τους οι έξι και εκφράζουν την πλήρη διαφωνία τους και με την ψήφιση του μνημονίου με τη διαδικασία του κατεπείγοντος επιδή "εξοστρακίζει το δικαίωμα των βουλευτών να εκφράσουν την άποψή τους για όσα αναγκαία πρέπει να συμβούν. Και το πιο αναγκαίο απ’ όλα είναι να τεθούν στην κρίση του ελληνικού λαού όλες οι κρίσιμες αποφάσεις που αφορούν το μέλλον του".





ΠΗΓΗhttp://www.protothema.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...