250 γρ. αλεύρι
Λάδι
1-2 λεμόνια
Άν τα καλαμάρια είναι μεγάλα, τα κόβουμε σε κομματάκια.
Τα βάζουμε σε ένα σουροτήρι να στραγγίξουν.
Σε ένα πιάτο ρίχνουμε το αλεύρι.
Βάζουμε αρκετό λάδι σε μια κατσαρόλα ή σε ένα βαθύ τηγάνι να κάψει.
Τα καλαμάρια πρέπει να καλύπτονται με το λάδι.
‘Οταν κάψει το λάδι στη κατσαρόλα/τηγάνι, ρίχνουμε τα καλαμάρια και τα τηγανίζουμεμέχρι να ροδίσουν.
Αφού ροδίσουν, τα γυρνάμε με μια πιρούνα και τα βγάζουμε.
Όταν τα βγάλουμε τα ρίχνουμε σε μια πιατέλα όπου έχουμε βάλει διπλό χαρτί κουζίνας ώστε να αποροφήσει το λάδι. Ρίχνουμε όσο λεμόνι θέλουμε και τα τρώμε ζεστά.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .
- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.