Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΚΑΜΕΝΟΥΣ.


Άλλοι είναι κολλημένοι με την μπάλα και άλλοι με τον υπολογιστή τους! Για να μην χάνουν λοιπόν κάποιοι ούτε
λεπτό χωρίς να σερφάρουν, δύο Ολλανδοί εφευρέτες ο Erik De Nijs και ο Tim Smit, έφεραν την επανάσταση στην έννοια του φορητού υπολογιστή, με το τζιν παντελόνι, το οποίο έχει ενσωματωμένο πληκτρολόγιο, ποντίκι και ηχεία!

Το χειροποίητο παντελόνι το οποίο είναι λίγο πιο βαρύ από τα κανονικά τζιν, σχεδιάστηκε για να διευκολύνει τους χρήστες. «Η ιδέα προήλθε από την ανάγκη να μπορούν όσοι επιθυμούν να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή τους σε οποιοδήποτε σημείο και όχι απαραίτητα στους τέσσερις τοίχους του γραφείου ή του σπιτιού τους», αναφέρουν οι νεαροί εφευρέτες.

Μην νομίζετε ότι έχει παλιομοδίτικο σχέδιο, απεναντίας έχει μοντέρνο στυλ, ενώ διαθέτει και μία τσέπη πίσω, για να τοποθετείται το ποντίκι!

Σύμφωνα με τον De Nijs υπάρχουν αρκετά προβλήματα ακόμη για να τελειοποιηθεί το παντελόνι – πληκτρολόγιο και δεν έχουν αρκετά χρήματα ώστε να το ετοιμάσουν για να το βγάλουν στην αγορά.


ΠΗΓΗ : 
http://periergaa.blogspot.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...