Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


              


Εορτασμός Ημέρας Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης


Την Πέμπτη 19 Απριλίου 2012, σε ολόκληρη τη χώρα, θα εορταστεί η Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης. Την ημέρα αυτή, στην πόλη της Έδεσσας, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εορταστικές εκδηλώσεις:
Α) Δοξολογία στις 10.30 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, με την χοροστασία του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη.
Β) Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανιού στο Ηρώο της πόλης, στις 11.00 π.μ. από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας.

Οι τοπικές αρχές και εκπρόσωποι τοπικών φορέων, οργανισμών και συλλόγων παρακαλούνται να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Σε σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης αναφέρει: «Ο εορτασμός της Ημέρας Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης φέτος αποκτάει ένα ιδιαίτερο νόημα καθώς η Ελλάδα χρειάζεται τη βοήθεια και την υποστήριξη της ελληνικής ομογένειας και των φιλελλήνων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης. Η οργάνωση των τοπικών εκδηλώσεων αποτελεί μία ευκαιρία για προβληματισμό, εποικοδομητικό διάλογο και ανάληψη πρωτοβουλιών συνεργασίας για την ανάδειξη του φιλελληνισμού και την αξιοποίηση των φιλελλήνων».    


ª

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...