Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΕΜΜΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ GUARDIAN.."ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ?".


.Απάντηση: Εάν δεν ήταν ας μη τα κλέβατε!

Με το κλασικό φλεγματικό, κρύο και απαράδεκτο Βρετανικό χιούμορ η γνωστή Αγγλική "φυλλάδα" ξαναχτυπά. Σε ένα κείμενο που το διακρίνει μια ειρωνική "αλληλεγγύη"...
Ο συντάκτης ,που προφανώς το πιο ενδιαφέρον πράγμα που έχει δει είναι το περιεχόμενο που κρύβεται κάτω από ένα Σκοτσέζικο κιλτ, αναρωτιέται εάν η κόντρα για τα Μάρμαρα με τους Έλληνες "αξίζει τον κόπο". Ειδικά τώρα που οι...καημένοι οι Έλληνες, αντιμετωπίζουν τόσα οικονομικά προβλήματα.

  Βέβαια στη συνέχεια του...χαριτωμένου άρθρου του, δίνει την απάντηση μόνος του, αφού τελικά τον κερδίζει ο αποικιοκράτης που κρύβει ο κάθε Εγγλέζος μέσα του και χάρη στο αίμα και τον πλούτο των κατακτημένων λαών οι προγονοί του έφτιαξαν την...Μεγάλη Βρεταννία.
  Αφού όπως γράφει εάν δώσουμε στους Έλληνες τα δικά τους, τότε και όλοι οι άλλοι (Ινδοί, Αιγύπτιοι, Ινδιάνοι κ.τ.λ) θα ζητήσουν, αυτά που...φιλοξενούνται στα Μουσεία μας...

...Αγαπητέ Mike Pitts, αρθρογράφε του κειμένου, πάλι καλά που το έγραψες και εσύ. Γιατί εάν ξεσηκωθούν να διεκδικήσουν όσα τους έχετε κλέψει οι απόγονοι των λαών που έχετε σφάξει, αλλά και οι 'κατακτημένοι γείτονες σας' Σκοτσέζοι (αυτοί ήδη το πάνε για ανεξαρτησία), Ιρλανδοί (τον θυμάστε τον ΙΡΑ;) και Ουαλλοί (οι πραγματικοί αυτόχθονες του νησιού σας), τότε....ούτε ο θεός δε σώζει τη βασίλισσα σας!

Δείτε το άρθρο της Guardian εδώ




ΠΗΓΗ...http://himaira.blogspot.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...