Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΠΟΤΑΜΙΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ - ΒΟΥΡΚΟΣ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ


Χρειάστηκαν αρκετά λεπτά έντονης βροχής, για να μετατραπούν σε λίμνες οι δρόμοι των Προμάχων.

« Το Πρόβλημα βρίσκετε στο φρεάτιο στην στροφή για την δυτική γειτονιά (Σατζάκιδες - Βαρελάδες) όπου έχει βουλώσει και το "Φουσκομένο" νερό δεν μπορεί να περάσει στην σωλήνα με αποτέλεσμα μαζί με νερό τις βροχής όλοι οι δρόμοι του κάτω μαχαλά (Τενεκές) να είναι Παναγιά βοήθα ..» 

Σε απόγνωση οι αγρότες 

 «Με το που ξεκίνησαν οι βροχές, σχεδόν μέρα παρά μέρα βρέχει, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να δουλέψει στα χωράφια που έχουν γίνει βούρκος από τη λάσπη. Στην κεντρική Μακεδονία, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα με την συγκομιδή των κερασιών, καθώς δεν μπορούμε να συλλέξουμε τα κεράσια, μεγάλες ποσότητες έχουν υποβαθμιστεί. »  


 Κάτοικος Δ.Δ. Προμάχων
(trexagirev********@ymail.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...