Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΜΑΜΟΥΘ.


Tο μικρότερο μαμούθ που έχει αναγνωρισθεί ποτέ ζούσε στην Κρήτη εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, είχε ύψος 1,13 μ. και ζύγιζε περί τα 310 κιλά, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στη Βρετανία και η οποία έρχεται να επιβεβαιώσει μελέτες που έχουν εκπονηθεί και στην Ελλάδα και από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.


Σύμφωνα με τη συγγραφέα της μελέτης, που δημοσιεύεται στη βρετανική επιθεώρηση Proceedings of the Royal Society B. κα Βικτόρια Χέριτζ, "εάν θέλατε να το αναπαραστήσετε, θα σας έλεγα να το κάνετε λίγο σαν μωρό ελεφαντάκι, αλλά πιο κοντόχοντρο, με φαρδύτερα μέλη και μετά την ενηλικίωσή του θα είχε γυριστούς χαυλιόδοντες".

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=73649&cid=312



ΠΗΓΗ...http://www.protothema.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...