Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ.


Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση των φαρμακοποιών

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον των κινητοποιήσεων

Συνεδριάζει σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), με τη συμμετοχή των προέδρων μεγάλων Φαρμακευτικών Συλλόγων. Το θέμα της συνεδρίασης είναι φυσικά η απόφαση για συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεων.

Οι φαρμακοποιοί της χώρας έχουν σταματήσει από τις 23 Μαΐου να χορηγούν φάρμακα με πίστωση στους ασφαλισμένους του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ προχώρησε την Παρασκευή στην κατάθεση 75 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό με το οποίο εξοφλούνται οι οφειλές του Οργανισμού προς τους φαρμακοποιούς για τον περασμένο Μάρτιο.

Τις επόμενες μέρες, αναμένεται να κατατεθούν στους λογαριασμούς των Συλλόγων επιπλέον ποσά, με τα οποία θα εξοφλούνται οι φαρμακοποιοί και για τον Απρίλιο.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...