Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΚΟΛΠΟ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΣ.


Η χρυσή αυγή - ζωντανό παράδειγμα - διώχνει τους μετανάστες από τον Άγιο Παντελεήμονα με αποτέλεσμα να μαζέψει ψήφους από τους κατοίκους της περιοχής.

Οι συγκεκριμένοι μετανάστες πρέπει κάπου να πάνε. Πηγαίνουν στην περιοχή Β, έρχεται η χρυσή αυγή και διώχνει τους ίδιους μετανάστες από την περιοχή Β με το ίδιο αποτέλεσμα, κερδισμένους ψήφους από την περιοχή Β. Μετά στην περιοχή Γ, Δ, Ε και ούτω καθ’ εξής.... Οι ίδιοι μετανάστες ξαναγυρίζουν στον Άγιο Παντελεήμονα και τους ξαναδιώχνουν. Αποτέλεσμα περισσότεροι ψήφοι από τους πολίτες του Άγιο Παντελεήμονα και πιο σταθεροί, προς την Χρυσή αυγή κ.τ.λ.

Με λίγα λόγια μια μεσοβέζικη λύση χωρίς να λύνει ουσιαστικά το πρόβλημα αλλά με πολύ καλό αποτέλεσμα στην ψηφοθηρία, τραβώντας τους ψήφους του κλασσικού κοντόφθαλμου παρτάκια “Ελληνάρα” της νοοτροπίας - “να φύγει το πρόβλημα από μένα και ας πάει στον διπλανό μου”

Μετακινώντας λοιπόν 100 αλλοδαπούς από τη μια περιοχή στην άλλη η χρυσή αυγή κερδίζει δεκάδες χιλιάδες ψήφους από τους Έλληνες ψηφοφόρους που νοιάζονται μόνο  τον εαυτούλη τους. Στην ουσία κάνουνε μια τρύπα στο νερό, χαρακτηρίζοντάς το ως “κοινωνικό έργο”.

Πράγματι μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια πανέξυπνη ιδέα για ψηφοθηρία!

Να δώσω μια ιδέα και σε άλλα μικρά ακραία κόμματα..... (ή και γιατί όχι, για ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - η νοοτροπία τους δεν είναι και πολύ διαφορετική). Πάρτε 100 Πακιστανούς που πεινάνε, τους δίνετε δυο σουβλάκια τη μέρα στον καθένα, τουτέστιν 100 * 2€ = 200 € τη μέρα, τους στέλνετε σε μια περιοχή να πειράζουν τον κόσμο. Μετά έρχεστε εσείς ως “σωτήρες” κάνετε ότι τους διώχνετε στέλνοντας τους σε άλλη περιοχή κ.τ.λ. Αποτέλεσμα - σε 30 μέρες μέχρι της εκλογές σας κοστίζουν 6000 € μπαίνετε στη βουλή, όχι μόνο κάνετε απόσβεση αλλά βγαίνετε και κερδισμένοι την ίδια μέρα! Εξάλλου κάτι παρόμοιο δεν έκανε και το ΠΑΣΟΚ στη συγκέντρωσή του στο σύνταγμα με τους Πακιστανούς που κράταγαν σημαίες του κόμματος?

Ευχαριστώ, 
Ένας σκεπτόμενος Έλληνας.


ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...