Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΜΠΑΡΤΕΝΤΕΡ ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ!!!



Ένας σύντομος οδηγός παρασκευής κοκτέιλ για να δροσίσετε τις ζεστές, ποδοσφαιρικές βραδιές του Euro.

Cucumber martini
Συστατικά:  50ml gin, -20ml φρέσκο μοσχολέμονο, 1 κουταλιά φρουκτόζη, 1 δόση από μείγμα  4 πιπεριών, 4 φύλλα λουΐζας, 8 ροδέλες φρέσκο αγγούρι.  
Διαδικασία παρασκευής: Πατάμε στο boston shaker το αγγούρι με το φρέσκο χυμό και την φρουκτόζη. Στην συνέχεια, προσθέτουμε τα πιπέρια και τα φύλλα λουΐζας, χτυπάμε με πάγο και διπλοσουρόνουμε σερβίροντας σε ποτήρι του μαρτίνι.
   
K44's summer
Συστατικά:  40ml λευκό ρούμι, 20ml spiced rum, 4 κομμάτια φρέσκο ανανά, 30ml φρέσκο grapefruit, 6 φύλλα δυόσμου, 2 σταγόνες  angostura bitters, 1 κουταλιά μαρμελάδα  raspberry.
Διαδικασία παρασκευής: Πατάμε στο boston shaker τον ανανά με τον φρέσκο χυμό και την μαρμελάδα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον δυόσμο τα ρούμι και το bitter. Χτυπάμε καλά με πάγο και διπλοσουρονουμε σερβίροντας σε ποτήρι του mojito με τριμμένο πάγο.

Ginger mojito
Συστατικά:  50ml rum, 25ml lime, 4 ροδέλες φρέσκο τζιντζερ, 6 φύλλα δυόσμου, μαύρη ζάχαρη, gingerale.
Διαδικασία παρασκευής: Προσθέτουμε 25ml lime, 2 κουταλιές μαύρη ζάχαρη και 4 ροδέλες φρέσκο τζιντζερ στο boston shaker. Πατάμε το τζιντζερ και προσθέτουμε το ρούμι με τον δυόσμο και χτυπάμε δυνατά με πάγο. Διπλοσουρόνουμε και σερβίρουμε με τριμμένο πάγο σε ποτήρι του mojito.

Guava caipirinha 
Συστατικά:  40ml cachaca, 4 κομμάτια μοσχολεμονο,1 κουταλιά μαύρη ζαχαρη,40ml χυμό guava, 4 φύλλα δυόσμου.
Διαδικασία παρασκευής: Λιώνουμε το μοσχολέμονο με την ζάχαρη σε ποτήρι caipi, προσθέτουμε τον δυόσμο με τριμμένο πάγο την cachaca  και τον χυμό guava.

Teguila sunset 
Συστατικά: 40ml teguila blanco,20ml creme de casis,50+ml φρεσκο χυμο grapefruit,20ml σιροπι ζαχαρης
Διαδικασία παρασκευής: Διαδικασία παρασκευής: Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ενα boston shaker ,τα χτυπάμε καλά με πάγο και σερβίρουμε σε ψιλό ποτήρι τύπου collins

Ο οδηγός παρασκευής είναι μία ευγενική προσφορά του ΤΩΡΑ Κ44.


ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...