Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

"ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ".



O Eric Schmidt παροτρύνει τους απόφοιτους του Boston University
Κατά τη διάρκεια της τελετής αποφοίτησής τους, οι απόφοιτοι του Boston University είχαν την ευκαιρία να ακούσουν μια ομιλία από τον Πρόεδρο της Google, Eric Schmidt.

Εκείνος τους παρότρυνε να κλείνουν τα "μαραφέτια" για μια ώρα την ημέρα, να πάρουν τα μάτια τους από τις οθόνες, να κοιτάξουν αυτούς που αγαπούν και να συζητούν μαζί τους πρόσωπο με πρόσωπο.

Το παράδοξο της δήλωσης είναι ότι έγινε τη στιγμή που ο ίδιος είχε εστιάσει στα πλεονεκτήματα της κοινωνικής δικτύωσης. «Ένα χαρακτηριστικό στοιχείο του νέου κόσμου είναι ότι μπορεί κανείς να είναι μοναδικός, ενώ ταυτόχρονα είναι σε πλήρη σύνδεση με όλους. Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί η ολοκλήρωση του Αμερικανικού Ονείρου. Συμβολίζετε ό,τι μπορεί να καθορίσει αυτή τη γενιά. Εάν είστε ξύπνιοι, είστε online, είστε συνδεδεμένοι. Κάποιοι από εσάς πιθανόν tweetάρετε τον λόγο μου αυτή τη στιγμή» είπε ο Schmidt. «Για μια ώρα την ημέρα κλείστε το. Αφήστε τις οθόνες και κοιτάξτε κατάματα τους ανθρώπους που αγαπάτε. Κάντε μια συζήτηση, μια πραγματική συζήτηση» συμπλήρωσε, αιφνιδιάζοντας του πάντες.



ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...