Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΑΝΘΙΜΟΣ ΚΑΤΑ GAY PRIDE.


Άνθιμος κατά Gay Pride
«Θλιβόμεθα, διαμαρτυρόμεθα και γνωρίζουμε ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος κατά του πρώτο Gay Pride στη Θεσσαλονίκη. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό  την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα  και θα διαρκέσουν ως το Σάββατο το βράδυ.

Με αφορμή τις εκδηλώσεις αυτές, η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης εξέδωσε την ανακοίνωση κάνοντας λόγο, μαζί με τη θλίψη του Άνθιμου, για έντονες αντιδράσεις από πολίτες.

''Απορούμε, θλιβόμεθα, διαμαρτυρόμεθα και γνωρίζουμε ότι πολίτες, άνδρες και γυναίκες, ιδίως νέοι της πόλεώς μας έχουν δηλώσει ότι θα αντιδράσουν έντονα σε τέτοια παρουσία και ανήθικη παρέλαση οπουδήποτε στην πόλη μας αλλά ειδικότερα στην καρδιά της ζωής των δύο μεγάλων μας Ναών, Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά και Αγίας Σοφίας'' αναφέρεται στην ανακοίνωση.


ΠΗΓΗ...www.lifo.g

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...