Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

" Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΕΙΧΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ GAY PRIDE".


 ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΔΟΥΜΑΝΗ
Στο «ρεπερτόριο αγάπης» του Άνθιμου από τους Εβραίους μέχρι το Gay Pride


Η μεγάλη στιγμή του Άνθιμου είναι πλέον η ώρα του χριστιανικού κηρύγματος της Κυριακής, όπου από άμβωνος βρίσκει ευκαιρία για να ξεδιπλώνει τις απόψεις του επί παντός επιστητού, όχι με τόση αγάπη για όλους. Στο σημερινό κήρυγμα του τάχθηκε ουσιαστικά εναντίον των εκδηλώσεων που γίνονται από τον κ. Μπουτάρη για να αναδείξουν την ιστορία των Εβραίων της Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας την αγωνία του στον παρόντα νέο υπουργό Μακεδονίας-Θράκης για το γεγονός ότι  «Εβραίοι μεγαλοεπιχειρηματίες θέλουν να αγοράσουν ακίνητα για να χτίσουν ξενοδοχεία στη Λ. Νίκης». Με αυτή την αφορμή κατηγόρησε, σύμφωνα με το thestival.gr τον Μπουτάρη ότι «χτες είχε και άλλες ευθύνες για την αποτρόπαιη εικόνα μέσα στη Θεσσαλονίκη», αναφερόμενος βέβαια στο Gay Pride το οποίο δεν κατάφεραν να ματαιώσουν αυτοί που προέβλεψε ότι θα αντιδράσουν βίαια…Το κήρυγμα του κάλυπτε, όπως κάθε Κυριακή, ζωντανά η κρατική τηλεόραση.

Magnify Image
Ευχαριστημένος δήλωσε τουλάχιστον από τη  ανάδειξη του Αντώνη Σαμαρά στην πρωθυπουργία. «Πήραμε μια ανάσα. Με το να μην έχουμε κυβέρνηση και υπευθύνους άρχοντες, θα είχαμε κενό στην πολιτική μας ζωή. Μετά από συγκρότηση κυβέρνησης στην οποία μάλιστα μετέχουν τρία κόμματα, πήραμε μια ανάσα. Πιστεύω ότι ως έλληνες, οι πολιτικοί άντρες θα υπερασπιστούν τα δικαιώματά μας και θα προσπαθήσουν να λύσουν με τους ευρωπαίους συμμάχους μας τα προβλήματά μας», είπε ο κ. Άνθιμος ευχόμενος και περαστικά στον πρωθυπουργό. Κάλεσε δε τους πιστούς να κάνουν την προσευχή τους και να παρακαλέσουν το Θεό να ενισχύει τον πρωθυπουργό και να φωτίζει όλους τους εκπροσώπους μας.

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης δεν θα μπορούσε βέβαια να ξεχάσει τις μεγάλες επιτυχίες του την ώρα που είναι στον άμβωνα, τα Σκόπια και τον Γκρουέφσκι. «Οι άνθρωποι των Σκοπίων ήρθαν ως Σλάβοι. Ποτέ δεν ήταν Έλληνες, απόγονοι ελλήνων. Το όνομα Μακεδονία δεν πρόκειται να το δώσουμε. Είναι σαν να πρόκειται να δώσουμε την πατρίδα μας σε ξένους» σημείωσε και κάλεσε τους Έλληνες να κάνουν υπομονή μέχρι να διορθωθούν τα οικονομικά μας και να μην ταξιδεύουν στα Σκόπια για να βάλουν φθηνότερη βενζίνη, «προσφέροντας στον εχθρό που απειλεί την ύπαρξη μας».


ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...