Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΣΤΙΣ 13.00 ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ.


Ραντεβού με τις βαθμολογίες των πανελλαδικών για να μάθουν τι... «ψάρια έπιασαν» έχουν σήμερα στις 13:00 οι υποψήφιοι για τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ. 

Στις 13:00 λοιπόν, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Παιδείας, θα αναρτηθούν στα λύκεια της χώρας οι βαθμολογίες. Εκτός όμως από τα σχολεία, οι βαθμολογίες θα «ανέβουν» και στο διαδίκτυο. 

Οι μαθητές που είτε λείπουν είτε για άλλους λόγους δε μπορούν να πάνε στα σχολεία τους να δουν τους βαθμούς τους, μπορούν να το κάνουν και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr. Θα πληκτρολογήσουν 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαία.

Οι διαδικασίες επεξεργασίας των προφορικών και των γραπτών βαθμών για τον υπολογισμό του γενικού βαθμού πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όσων πήραν μέρος στις φετινές εξετάσεις και οι σχετικές καταστάσεις θα αποσταλούν άμεσα στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να προωθηθούν στα Γενικά Λύκεια αρμοδιότητάς τους, ώστε να εκδοθούν οι σχετικές βεβαιώσεις πρόσβασης.

Επίσης αναμένεται να εκδοθούν τα αποτελέσματα απόλυσης σε όλα τα λύκεια. Οι αντίστοιχες καταστάσεις στα Επαγγελματικά Λύκεια - Ομάδα Β', αναμένεται να αποσταλούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες, προκειμένου να εκδοθούν οι σχετικές βεβαιώσεις πρόσβασης.

Οι υποψήφιοι των γενικών και επαγγελματικών λυκείων πρέπει να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους μέχρι τις 5 Ιουλίου μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων.





ΠΗΓΗ...http://www.newsit.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...