Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΝ ΕΝ ΩΡΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!


Τσακώθηκαν εν ώρα... βάπτισης για το όνομα
Η βάπτιση κόντεψε να τιναχτεί κυριολεκτικά... στον «αέρα» ενώ μετά το μυστήριο οι συγγενείς κατέληξαν να γλεντούν χωριστά σε αντικριστές ταβέρνες

Όλα αυτά συνέβησαν πριν από δύο εβδομάδες σε παραλιακό δήμο της Αιγιάλειας και το εν λόγω περιστατικό δεν έχει σταματήσει να συζητιέται στην τοπική κοινωνία.
Οι γονείς του μωρού βρίσκονται σε διάσταση και κανόνισαν να γίνει η βάπτιση του αγοριού τους σε εκκλησάκι της Αιγιάλειας και τραπέζι σε παραλιακό εστιατόριο.
Μόνο που στη διάρκεια του μυστηρίου ήρθε στην επιφάνεια η διαφωνία των γονιών γύρω από το όνομα που θα δινόταν στο παιδί.
Η μάνα ήθελε το όνομα του πατέρα της ενώ ο πατέρας του παιδιού, του δικού του... Το ζευγάρι άρχισε να διαφωνεί μέσα στην εκκλησία.
Το μυστήριο διεκόπη για να τα βρουν οι δύο πλευρές και οι γονείς μαζί με αδέλφια βγήκαν στο προαύλιο του ναού.
Μόνο που η μία κουβέντα έφερε την άλλη και πατέρας, νονός και θείοι πιάστηκαν στα χέρια!
Ευτυχώς τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα, το μυστήριο έγινε με τη συμφωνία να δοθούν και τα δύο ονόματα στο παιδί, ενώ στη συνέχεια ήταν αδύνατο να καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι και να γλεντήσουν σαν να μη συνέβη τίποτα.
Έτσι, η μάνα με το μωρό και τους συγγενείς της πήγαν κανονικά στην ταβέρνα που είχε κλειστεί, ενώ ο πατέρας με τον νονό και τους δικούς του συγγενείς πήγαν στο απέναντι κατάστημα!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...