Υλικά
Για 2 άτομα
2 αγγούρια μέτρια (σε πάχος και μήκος)
100 γραμμάρια βούτυρο
1 μικρό κουτί κονσέρβα τόνο
χυμό από 1 λεμόνι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα αγγούρια και τα κόβουμε σε κυλίνδρους των 3 εκατ. και τα καθαρίζουμε από τους σπόρους. Τα αφήνουμε σε αλατισμένο νερό, για πέντε λεπτά, να ασπρίσουν. Τα στραγγίζουμε, τα σκουπίζουμε και τα σκάβουμε, από τη μία μόνο πλευρά, να φύγουν οι σπόροι.
Δουλεύουμε το βούτυρο με τον τόνο, σε βαθύ πιάτο, μ' ένα πιρούνι, να γίνουν ένα μείγμα σαν αλοιφή, προσθέτοντας και τον χυμό ενός λεμονιού. Γεμίζουμε το κενό των αγγουριών με το μείγμα.
Μια παραλλαγή, εξ ίσου ορεκτική, είναι να γεμίσουμε το κενό με ρώσικη σαλάτα.
Τ' αφήνουμε στο ψυγείο, ως την ώρα που θα τα σερβίρουμε.
ΠΗΓΗ...http://www.newsbeast.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .
- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.