Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ...ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ!!!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Σκότωσε την πεθερά του και κέρδισε το λαχείο!
Πού να το πίστευε ο αιγύπτιος Εμάντ Ατνας ότι θα κέρδιζε το ποσό του ενός εκατομμυρίου αιγυπτιακών λιρών, ενώ βρισκόταν στη φυλακή για το φόνο της πεθεράς του και λίγες ημέρες πριν από την αποφυλάκισή του, αναφέρουν δημοσιεύματα αιγυπτιακών εφημερίδων.
Ο Ατνας, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 20ετή κάθειρξηγια το φόνο της πεθεράς του λίγες ημέρες πριν από το γάμο του, θα λάβει την επιταγή με το παραπάνω ποσό, σήμερα, αμέσως μετά την αποφυλάκισή του, αναφέρει δημοσίευμα της Αλ-Αχράμ.
Οταν ο Ατνας κέρδισε το λαχείο-πριν από λίγους μήνες- από την τράπεζα δεν μπορούσαν να βρουν τη διεύθυνσή του. Βρήκαν όμως τον πατέρα του, ο οποίος τούς είπε ότι ο γιος του είναι στη φυλακή και ότι επρόκειτο να αφεθεί ελεύθερος στις 8 Οκτωβρίου.
Ο πατέρας του Ατνας δήλωσε ότι πριν από τρια χρόνια είχε ανοίξει στο όνομα του γιου του έναλογαριασμό 100 αιγυπτιακών λιρών, ο οποίος αυτόματα συμμετέχει στην κλήρωση, με την ελπίδα ότι θα κέρδιζε και ότι θα έβρισκε κάποια χρήματα μετά την αποφυλάκισή του.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...