Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

"ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Η ΜΑΝΤΟΝΑ".


Magnify Image
 Παραβίασε τον αντι-γκέι νόμο της Ρωσίας

Η Μαντόνα θα έπρεπε να διωχθεί ποινικά για παραβίαση ενός ρώσικου νόμου που απαγορεύει δημόσιες δηλώσεις που υποστηρίζουν την ομοφυλοφιλία, δήλωσε ένας ανώτερος υπάλληλος του δήμου της Αγίας Πετρούπολης.

Η ποπ σταρ παραβίασε εσκεμμένα τη νομοθεσία σχετικά με την «γκέι προπαγάνδα» όταν ανέβηκε στη σκηνή σε λιμάνι της Βαλτικής Θάλασσας την Πέμπτη, όπως είπε ο Vitaly Milonov, μέλος του δημοτικού συμβουλίου στο πρακτορείο RIA Novosti. H Μαντόνα και οι διοργανωτές θα έπρεπε να πληρώσουν πρόστιμο για τις «παράνομες» δηλώσεις σε μια συναυλία που είχε και θεατές 12 χρονών. Η διοίκηση της Αγίας Πετρούπολης δεν θα επιτρέψει «στην κοινωνία μας να ταϊστεί νερά του υπονόμου από την κουζίνα της κολάσεως της σατανικής αυτοκρατορίας, συμπλήρωσε.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας η Μαντόνα γδύθηκε μέχρι το σουτιέν για να αποκαλύψει στην πλάτη της την επιγραφή «No Fear».

Μπροστά στο κοινό των 25.000 θεατών είπε ότι υποστηρίζει την ομοφυλοφιλία και άλλους εναλλακτικούς τρόπους ζωής, ακόμα και αν οι νόμοι απαγορεύουν τέτοιου είδους δηλώσεις.



ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...