Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ.ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ!!!


Απίστευτο κι όμως συμβαίνει και αυτό! Τουρίστες που παραθερίζουν στο νησί της Ρόδου κάνουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να πάρουν μαζί τους στην χώρα τους αδέσποτα σκυλιά…

Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν πρόκειται για κάποιες "μεμονωμένες περιπτώσεις", αλλά για δεκάδες "υιοθεσίες" σκυλιών που σημειώνονται! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες τα «πρωτεία» κατέχουν Γερμανοί τουρίστες, οι οποίοι δείχνουν την υπερβολική αγάπη που τρέφουν προς τα ζώα!

Χαρακτηριστικό είναι ένα περιστατικό που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Ρόδο, σύμφωνα με το οποίο, ζευγάρι τουριστών αναγκάστηκε να παραμείνει στο νησί μας περισσότερες ημέρες απ΄ ότι αρχικά είχε αποφασίσει, προκειμένου να ολοκληρώσει τη διαδικασία... «υιοθέτησης» του σκυλιού που επέλεξε και φυσικά της μεταφοράς του ζώου στην πατρίδα τους!..

Όσο για το ποιες είναι οι διαδικασίες που ακολουθούνται;

Οι ενδιαφερόμενοι, αφού απευθυνθούν σε μια Φιλοζωική Οργάνωση της Ρόδου για «βοήθεια», προμηθεύονται με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, και στη συνέχεια, εκδίδεται και το διαβατήριο για να μπορεί το ζώο να περάσει από έλεγχο στο αεροδρόμιο έχοντας μαζί του όλα τα νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα!




ΠΗΓΗ...http://planet-greece.blogspot.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...