Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΩΝ RAGE AGAINST THE MACHINE ΤΑ "ΑΚΟΥΣΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ.


Αυτός ο πολιτικός τα άκουσε από τον κιθαρίστα των Rage Against The Machine επειδή είναι θαυμαστής τους
 «Η αγάπη του Paul Ryan για την μπάντα έχει πλάκα γιατί εκπροσωπεί την μηχανή στην οποία στρέφουμε την οργή μας»

Ήταν αρκετή μια δήλωση θαυμασμού στους New York Times για τους Rage Against The Machine του ρεπουμπλικάνου υποψήφιου αντιπροέδρου Paul Ryan, για να προκαλέσει την οργή του κιθαρίστα της μπάντας Tom Morello.
« Η αγάπη του Paul Ryan για την μπάντα έχει πλάκα γιατί ο ίδιος εκπροσωπεί την μηχανή στην οποία στρέφουμε την οργή μας εδώ και δυο δεκαετίες» δήλωσε στο Rolling Stone. «Αναρωτιέμαι ποιο είναι το αγαπημένο του τραγούδι. Εκείνο που καταδικάζουμε την γενοκτονία των αμερικάνων ιθαγενών; Εκείνο που στρεφόμαστε ενάντια στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό; Το F**K the Police; Έχει τόσες επιλογές ώστε να «κολλήσουν» με τα κομμάτια μας οι νεαροί Ρεπουμπλικάνοι στις συγκεντρώσεις του»

 

«Μην με παρεξηγείτε» συνέχισε o Tom Morello «Βλέπω ξεκάθαρα ότι ο Ryan έχει όλη την οργή μέσα του. Οργή ενάντια στις γυναίκες, στους μετανάστες, στους gay, στους φτωχούς, στο περιβάλλον. Βασικά στους μόνους που δεν στρέψει την οργή του είναι ενάντια στην ελίτ της χώρας που χρηματοδοτεί τις καμπάνιες του» δήλωσε ο κιθαρίστας της μπάντας.


ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...