Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΟΗΣ ΣΕ ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.




Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου τελέστηκαν οι αγιασμοί σε όλα τα σχολεία του Δήμου Αλμωπίας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας  Δημήτρης Πασόης,  παραβρέθηκε στον αγιασμό του Ενιαίου Λυκείου Αριδαίας και του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας. Στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα εμπόδια της φετινής χρονιάς, λόγω της οικονομικής συγκυρίας,  στην ανάγκη αγαστής συνεργασίας όλων των φορέων, συλλόγων και πολιτών και τόνισε ότι: «όλοι εμείς οι μεγαλύτεροι πρέπει να βρούμε τον τρόπο, τις δράσεις και το σθένος για να αποδείξουμε στη νέα γενιά, ότι μπορούμε να αγωνιστούμε για το συλλογικό, μπορούμε να παλέψουμε για το μέλλον και να προσφέρουμε στην κοινωνία ανιδιοτελώς».

Επισήμανε στα παιδιά ότι: «με τις γνώσεις που θα αποκτήσετε θα βάλετε τις βάσεις για ένα καλύτερο “αύριο”  δικό σας και του τόπου μας».  Και τέλος ευχήθηκε υγεία σε όλους, καλή πρόοδο στους μαθητές και υπομονή και δύναμη στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς.

 

Παραβρέθηκε επίσης στον αγιασμό του μικρότερου Δημοτικού Σχολείου της Αλμωπίας, της Νότιας. Τόνισε ότι, τα παιδιά όλων των σχολείων, ανεξαρτήτως αριθμού μαθητών, πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες στη μάθηση και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, από σχολεία μικρά προέκυψαν μεγάλοι επιστήμονες. Συνομίλησε με δασκάλους, γονείς και τοπικούς φορείς, χάρισε δώρα στους οκτώ μαθητές και τους ευχήθηκε υγεία, δύναμη και καλή πρόοδο

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...